Äntligen skönare kurvor

Det är alltid skönt att se en uppåtgående kurva 🙂

Nu är detta inte en jätteviktig sida, men ändå. Detta är skillnaden när man tappar en topplacering och sen får tillbaka den 🙂

changes

Publicerat i SEO | Kommentarer inaktiverade för Äntligen skönare kurvor

Annonsering på LinkedIn

För en tid sedan så skapade jag en webbplats (linkedinannonsering.se) som handlar om att annonsera på LinkedIn. LinkedIn är ett socialt nätverk där yrkesverksamma från olika branscher samlas och där man kan rekrytera ny personal bland annat.

Vi på SEO Sverige har under några år jobbat framgångsrikt med att hjälpa andra företag med annonsering på LinkedIn.

För mer information om hur vi kan hjälpa just Er med annonseringen, så är ni välkomna att ringa oss på 040-882 70.

Annonsering på LinkedIn - LinkedIn logotype

Publicerat i Marknadföring | Etiketter , | Kommentarer inaktiverade för Annonsering på LinkedIn

Hur Google ser på backlinks

En kort video med Matt Cutts, som pratar om lite om hur Google ser på backlinks och framtiden. Kommer backlinks vara lika viktiga i framtiden?

/Fredrik

Publicerat i Google | Etiketter , , | Kommentarer inaktiverade för Hur Google ser på backlinks

Russian T-50-2, World Of Tanks

This is a video from the map Malinovka then I driving my T-50-2 russian tier 5 light tank and making some scouting for my team.

More information about the T-50-2 tank.

 

Try the game World Of Tanks now. It´s free!

Publicerat i Spel | Etiketter , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Russian T-50-2, World Of Tanks

Drömmen om Asien

Min vän på Svensk-Kinesiska resebyrån la idag upp ett foto på Facebook om en annons som kommer ut i SvD på söndag. Bara att se den kommande annonsen gjorde mig sugen på att åka till Kina och se muren, den förbjudna staden, risfälten och en massa annat som man bara tidigare sett på Internet eller tv.

Så om du planerar en rundresa i Kina så kan jag rekommendera att kolla in Svensk-Kinesiska Resebyråns olika paket www.svenskkinesiska.se.

I annonsen på söndag så finns det info om rabatter gällande några resor, så håll utkik i SvD tidningen!

Resebyrån erbjuder självklart resor till andra länder förutom Kina och som finns i Asien!

Publicerat i Resor | Etiketter | Kommentarer inaktiverade för Drömmen om Asien

World Of Tanks (WoT) ett kul spel

Det var länge sen jag skrev något här, men jag har haft fullt upp med arbete och sen så har jag flyttat från huvudstaden till den 3:e största staden i landet. Dessutom så tävlar jag numer i eSport och mer om det här under.

Tänkte med detta korta blogginlägg bara tipsa om det bästa MMO spelet 2012 (spelet har fått det priset), som heter World Of Tanks och som går ut på att man åker runt i stridsvagnar från världskrigen och skjuter ut sina motståndare.
I videon nedan så kan ni se när jag kör runt i min tyska stridsvagn Löwe. En ok runda för mig. Kommer att skriva mer om World Of Tanks framöver!

Ingame heter jag LTseo och tillhör clanen Swedish Viking [SV2] och vi är största svensktalande klanen i spelet!

På min Youtube kanal finns flera videos från när jag spelar olika tanks. Allt från heavys till artilleri

Publicerat i Spel | Etiketter , , | Kommentarer inaktiverade för World Of Tanks (WoT) ett kul spel

Safe House

Igår var jag på premiären av filmen Safe House tillsammans med min systerdotter vilket inte händer så särskilt ofta. Kul var det i alla fall!

Safe House är en svensk film och med det menar jag att den är regisserad av Daniel Espinosa (Snabba Cash) och i biroller kan man se både Fares Fares (Jalla! Jalla!) och Joel Kinnaman (Snabba Cash). Daniel var för övrigt själv på plats i och med att det var galapremiär och önskade oss en trevlig stund!

Denzel Washington och Ryan Reynolds har huvudrollerna och båda spelar riktigt bra. Jag är mest imponerad av Ryan och hans roll. I övriga roller förutom de nämnda, så kan man se Robert Patrick och Sam Shepard med flera.

Mycket action i form av biljakter, slagsmål och skottlossning! I övrigt vad filmen handlar om vill jag inte gå närmare in på, men vill ni se en riktigt bra film, så skall ni se denna!

Allt om filmen Safe House 2012.

Betyg: 4 plus
Minus för det höga ljudet i salongen. Flera som klagade på ljudet!

Publicerat i Film | Etiketter , , , , , , , | 2 kommentarer

Google är lite sega

Är det någon mer än jag som upplever att Google blivit lite slöa på att indexera nya domäner? Jag brukar inte ha några problem med detta. Normalt så brukar det gå på mindre än ett dygn att få en domän indexerad, men inte nu.

I onsdags förra veckan skicka jag på JHG Konsult en del länkar för att få den indexerad, men idag är den fortfarande inte det. Med hjälp av ovanstående länk så hoppas jag dock på att den kommer med, för det är målet.

Publicerat i Google | 6 kommentarer

Groupon annonser

När jag loggade in på Facebook idag, så möttes jag av en sponsrad annons från Groupon.

Groupon och Facebook annons

Groupon borde anlita någon till att ta hand om deras annonsering på Facebook, för denna annons får då inte mig att gå vidare!

Publicerat i facebook | Etiketter , , | 1 kommentar

Sökmotoroptimering – spam

Matt Cutts som är chef för Googles spamteam har nu via en video gått ut och sagt att sökmotoroptimering, SEO inte är spam. Matt säger dock att det finns SEO företag och personer som använder sig av otillåtna tekniker för få webbplatser att ranka bättre, men generellt så är sökmotoroptimeringarna bra!

Lyssna mer på Matt Cutts i videon.

Publicerat i SEO | Etiketter , , , , | Kommentarer inaktiverade för Sökmotoroptimering – spam