Ny kollega

I förra veckan så gick vi ute med nyheten om att vi på SEO Sverige rekryterat en ny kollega från Google Partners. Detta är ju riktigt kul dvs. att få en ny kollega som är grymt bra på det hon gör.

Pia som hon heter, är expert på Google AdWords efter 4 år som Senior Agency Campaign Specialist på Googles kontor i Köpenhamn. De hon inte vet om AdWords är inte värt att veta 🙂

Här kan ni läsa en intervju med Pia som min kollega Gustav gjort!

Extremt länge sedan

Ja, det är extremt länge sen jag skrev något här på bloggen och det beror nog mest på intresse, men också en hel del brist på tid. Många gånger har jag kikat in på bloggen för att jag har haft något att skriva om, men så kommer något annat på mitt bort som gör att jag glömmer bort det hela.

Jag arbetar på med SEO på SEO Sverige, men även så jobbar jag mycket i Google Analytics och Tag Manager. Jag har även under 2016 byggt om vårt företags webbplats (seosverige.se) och vår separata sida om annonsering på LinkedIn (linkedinannonsering.se). Nu sitter jag och konverterar en massa gamla webbplatser som jag byggt för flera år sedan. De skall alla bli wordpress webbplatser för att jag enklare skall kunna sköta om de med allra senaste nytt.

På fredag skall vi på kontoret ut och äta julbord. Det är premiär på Gamla Brogatans julbord och för oss blir det en kombo av tioårsjubileum som företag och julfest.

Det var allt för denna gång 🙂

Annonsering på LinkedIn

För en tid sedan så skapade jag en webbplats (linkedinannonsering.se) som handlar om att annonsera på LinkedIn. LinkedIn är ett socialt nätverk där yrkesverksamma från olika branscher samlas och där man kan rekrytera ny personal bland annat.

Vi på SEO Sverige har under några år jobbat framgångsrikt med att hjälpa andra företag med annonsering på LinkedIn.

För mer information om hur vi kan hjälpa just Er med annonseringen, så är ni välkomna att ringa oss på 040-882 70.

Annonsering på LinkedIn - LinkedIn logotype

Drömmen om Asien

Min vän på Svensk-Kinesiska resebyrån la idag upp ett foto på Facebook om en annons som kommer ut i SvD på söndag. Bara att se den kommande annonsen gjorde mig sugen på att åka till Kina och se muren, den förbjudna staden, risfälten och en massa annat som man bara tidigare sett på Internet eller tv.

Så om du planerar en rundresa i Kina så kan jag rekommendera att kolla in Svensk-Kinesiska Resebyråns olika paket www.svenskkinesiska.se.

I annonsen på söndag så finns det info om rabatter gällande några resor, så håll utkik i SvD tidningen!

Resebyrån erbjuder självklart resor till andra länder förutom Kina och som finns i Asien!

World Of Tanks (WoT) ett kul spel

Det var länge sen jag skrev något här, men jag har haft fullt upp med arbete och sen så har jag flyttat från huvudstaden till den 3:e största staden i landet. Dessutom så tävlar jag numer i eSport och mer om det här under.

Tänkte med detta korta blogginlägg bara tipsa om det bästa MMO spelet 2012 (spelet har fått det priset), som heter World Of Tanks och som går ut på att man åker runt i stridsvagnar från världskrigen och skjuter ut sina motståndare.
I videon nedan så kan ni se när jag kör runt i min tyska stridsvagn Löwe. En ok runda för mig. Kommer att skriva mer om World Of Tanks framöver!

Ingame heter jag LTseo och tillhör clanen Swedish Viking [SV2] och vi är största svensktalande klanen i spelet!

På min Youtube kanal finns flera videos från när jag spelar olika tanks. Allt från heavys till artilleri

Safe House

Igår var jag på premiären av filmen Safe House tillsammans med min systerdotter vilket inte händer så särskilt ofta. Kul var det i alla fall!

Safe House är en svensk film och med det menar jag att den är regisserad av Daniel Espinosa (Snabba Cash) och i biroller kan man se både Fares Fares (Jalla! Jalla!) och Joel Kinnaman (Snabba Cash). Daniel var för övrigt själv på plats i och med att det var galapremiär och önskade oss en trevlig stund!

Denzel Washington och Ryan Reynolds har huvudrollerna och båda spelar riktigt bra. Jag är mest imponerad av Ryan och hans roll. I övriga roller förutom de nämnda, så kan man se Robert Patrick och Sam Shepard med flera.

Mycket action i form av biljakter, slagsmål och skottlossning! I övrigt vad filmen handlar om vill jag inte gå närmare in på, men vill ni se en riktigt bra film, så skall ni se denna!

Allt om filmen Safe House 2012.

Betyg: 4 plus
Minus för det höga ljudet i salongen. Flera som klagade på ljudet!