Google är lite sega

Är det någon mer än jag som upplever att Google blivit lite slöa på att indexera nya domäner? Jag brukar inte ha några problem med detta. Normalt så brukar det gå på mindre än ett dygn att få en domän indexerad, men inte nu.

I onsdags förra veckan skicka jag på JHG Konsult en del länkar för att få den indexerad, men idag är den fortfarande inte det. Med hjälp av ovanstående länk så hoppas jag dock på att den kommer med, för det är målet.

Att dela med sig är kärlek <3
Skapad av disruptive.nu

Om Fredrik Westlund

Jobbar idag med online marknadsföring i form av sökmotoroptimering på SEO Sverige. Denna blogg är privat, men det händer absolut att jag skriver om arbetsrelaterade ting. Min Google+ profil!
Det här inlägget postades i Google. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Google är lite sega

 1. Nödladdare (4 comments) skriver:

  Det verkar variera kraftigt hur snabbt Google indexerar nya sidor. Jag har en domän som uppdateras inom 25 minuter (ändringar på framsidan) medan en annan domän tog 4 dagar att uppdatera sista gången jag gjorde några förändringar (också framsidan).

 2. Fredrik (16 comments) skriver:

  Varför spammar du (joe@enirgo.com) runt i bloggar?

 3. Nödladdare (4 comments) skriver:

  Om ovanstående kommentar är spam för dig så finns det något som inte stämmer med ditt huvud.

 4. Fredrik (16 comments) skriver:

  Kommentaren i sig är inte spam, men du sätter Nödladdare som ditt namn enbart för att du vill ha en länk på det ordet och det är helt enkelt spam! Så länge du fortsätter göra så på något blogg/site som jag har kontroll över så kommer jag ta bort själva länken!

 5. Nödladdare (4 comments) skriver:

  Formuläret bad om en URL till min sida. Och jag gav den i en relevant kommentar.

  Vem är ”SEO Fredrik” på denna sida, förresten:
  http://www.searchenginejournal.com/10-tips-improve-your-seo-using-twitter/28790/

  ”SEO Fredrik” lenkar till ditt bolag seosverige.se. Inte spam?

 6. Fredrik (16 comments) skriver:

  SEO Fredrik är jag och jag kallar mig för det på nätet och visst kan jag enbart skriva under med Fredrik. Har absolut inga problem med det! Just den kommentaren du leta reda på har en Nofollow tag och ger inte mig någon form av cred!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>