Extremt länge sedan

Ja, det är extremt länge sen jag skrev något här på bloggen och det beror nog mest på intresse, men också en hel del brist på tid. Många gånger har jag kikat in på bloggen för att jag har haft något att skriva om, men så kommer något annat på mitt bort som gör att jag glömmer bort det hela.

Jag arbetar på med SEO på SEO Sverige, men även så jobbar jag mycket i Google Analytics och Tag Manager. Jag har även under 2016 byggt om vårt företags webbplats (seosverige.se) och vår separata sida om annonsering på LinkedIn (linkedinannonsering.se). Nu sitter jag och konverterar en massa gamla webbplatser som jag byggt för flera år sedan. De skall alla bli wordpress webbplatser för att jag enklare skall kunna sköta om de med allra senaste nytt.

På fredag skall vi på kontoret ut och äta julbord. Det är premiär på Gamla Brogatans julbord och för oss blir det en kombo av tioårsjubileum som företag och julfest.

Det var allt för denna gång 🙂