Google blir nu bättre

Under dagen så diskuteras det friskt på Twitter, DN chat och olika forum kring Googles nya algoritmförändring. Jag ska inte här skriva om vad den handlar om utan hänvisar det hela istället till vår branschkollega Sökmotorkonsult som sammanfattat det hela riktigt bra!

Vad jag tycker om det hela som jobbar med sökmotoroptimering är att det är riktigt bra av Google att komma med detta, eftersom skräpsidor kommer försvinna nedåt bland resultaten och gynna de bra mer relevanta sidorna.

Nu kommer det dock dröja ett tag innan det nya kommer till Sverige, men jag ser absolut fram emot det hela!

Här kan du läsa mer om Googles nya ändring, men på engelska!

Om Fredrik Westlund

Jobbar idag med online marknadsföring i form av sökmotoroptimering på SEO Sverige. Denna blogg är privat, men det händer absolut att jag skriver om arbetsrelaterade ting. Min Google+ profil!
Det här inlägget postades i Google och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.