Rank up party – Major 1

Jag började spela Combat Arms den 23 juli 2009 och nu är det dags att få guldstjärna dvs. ranken Major.
Detta tänkte jag att vi kunde göra till ett litet speciellt tillfälle för alla i klanen, men också för några andra svenskar jag känner och har spelat med genom åren.

Extra spelar pratar vi om i chatten och säg gärna till via Skype eller på Facebooksidan om ni ska vara med för då uppdaterar jag denna sida (längst ned) med anmälda IGN + Rank och kan på så sätt bjuda in extra därefter.

Vi kör ikväll onsdag den 12 okt mellan 20.00-20.30 (hoppas ni kan vara med)

Just nu vet jag inte om jag klarar det på första försöket, men vi kör på tills att det är klart! Har lite exp kvar och vet inte om jag kan tajma in det hela innan partyt börjar!

Tid: Mellan 20.00-20.30 någon gång. När alla som skall vara med är på plats!

Plats: Bravo, channel 8, med rumsnamnet Eskimos lvlparty (om det får plats). Lösenord ”eski”! Om det finns någon med SEM eller EM så vore det toppen så att vi syns högt upp bland alla rum!

Map: Death room

Mode: Elimination (50 kills) och här skall det vara jämn balans på lagen! Högst rankad på Alpha, näst högst Bravo och tredje högst då på Alpha osv. Mer om det i chatten innan vi kör!

Utrustning: Vi kör pistols only vilket innebär enbart pistol (M92FS) och kniv (M9). Inget annat!! Det skall vara default gears och det innebär inga speedgears osv. eller tunga västar etc etc. Det man har när man börjar spela på CA helt enkelt (första pistolen, kniven).

Pistol M92FS och Kniv M9

Tar ammo slut på pistolen så får man överleva med kniven!

Alla skall alltså ha samma utrustning så att det blir lika för alla!

Anmälda:
SEOswe – CPT 5
CryOutLoud89 – CPT 1
Wallstain – 1LT 3
Spinkis – CSM 2
Waarlord – 2LT 1
Komuru – SS 3
Zirjasin – CSM 4